Köpvillkor

Köpvillkor

  • Köp kan göras av juridisk person.
  • Juridisk person på 18 år, eller et registrerat företag / enskild firma med Personnummer eller Organisationsnummer i Sverige.
  • Retur villkor gäller vara i oanvänd skick och i original obruten förpackning.
  • Vi retur av vara som inte gäller reklamation står kunden för fraktkostnader, den faktiske kostnaden för både leverans och retur.
  • Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på 7H-batterier.se.
  • Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan.
  • Ångerrätten gäller inte för alla sorters köp. Den gäller exempelvis inte beställningsvara eller en specialtillverkad produkt.
  • Tänk på att ångra dig skriftligen och spara en kopia som bevis. 

 

Avbeställning


Om du vill avbeställa en lagd beställning, kontakta vår kundservice snarast.
Om din beställning redan har hunnit bli expedierad är det inte längre möjligt att avbeställa varan/varorna och du är därmed skyldig att motta din beställning. Om du efter att du tagit emot din vara ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering. Avbeställningen gäller från det att du har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss på 7H Batterier AB

Ångerrätt


Du har alltid rätt att ångra din beställning inom 14 dagar, utan att ange något skäl. Ångerperioden räknas från det datum då du mottog den sista varan/varorna i din beställning.

Vid nyttjande av ångerrätten återbetalar vi alla betalningar från dig. Vi kommer att använda oss av samma betalningssätt som du använde vid din beställning, utan att det medför några extra avgifter för dig. 7H Batterier har rätt att avvakta med återbetalningen till dess att vi har mottagit varorna.

Du måste skicka tillbaka varorna eller överlämna dem till oss utan oskäligt dröjsmål och under alla omständigheter inom 14 dagar från det datum då du informerade oss om att du önskade nyttja ångerrätten.

Har du hunnit använda din vara och utnyttjar ångerrätten kan det innebära en viss värdeminskning, på din bekostnad. Dessa ärenden hanteras individuellt.

Ej uthämtade beställningar

För alla paket som inte hämtas ut debiterar 7h-batterier.se kunden en avgift på 295 kr. För alla pallgods som inte hämtas ut debiterar 7h-batterier.se kunden en avgift på 495 kr. Avgiften motsvarar de kostnader som vi har för hanteringen av paketet. Vid större försändelser tillkommer kostnader för returfrakt.


Övrigt 

Vid eventuell slutförsäljning av vara eller fel i lagerstatus på antal lagervaror har 7H Batterier rätt att häva köpet och återbetala eventuell betalningar gjorda av dig. Vi kontaktar i sådant fall dig för att se hur detta på bästa sätt ska lösas, då du har möjlighet att välja en annan vara istället för att få din betalning tillbaka.