7H Batterier – Din batterista

Batterier, Borås, Specialtillverkade batterier -

7H Batterier – Din batterista

En barista serverar kaffe med stil. En god barista betyder först av allt god kaffe, men också mycket mer än det. En barista levererar personligt just det du behöver, exakt så som du behöver det. Känslan betyder mycket.

När vi startade 7H Batterier ville vi ge våra kunder känslan av att bli omhändertagna – särskilt ni från Borås som kommer inom vår butik. Bor du inte i Borås, har vi dock inte glömt dig. Vi har gjort vårt yttersta för att kunde servera hela Sveriges batteribehov.

Kommer du som kund till oss, kan du köra in bilen och låta oss byta batteri för dig. Kom inom med allt ifrån til miniräknare till automower, så byter vi på plats. Det kan dock vara bra att ringa först, för att se till att vi har det du behöver innan du kommer.

Vi är små och flexibla, och kan leverera nästan vad som helst. Några av våra största kunder väljer oss just för att vi kan servera batterier där inga andra kan. Custom batteribygge är nästan hälften av vår vad vi gör.

Men vad med dig som bara ska ha batterier till din bil, din båt, eller traktor? Vi har gjort vårt bästa för att servera dig också så fint som vi bara kan — vi skickar till hela Sverige.

Vi levererar batterier till Sverige