Pålitlighet är vår främsta prioritet

Pålitlighet är vår främsta prioritet

Ett fint varumärke eller vackra lokaler betyder inget om man inte levererar vad man lovar. Här hos 7H Batterier har vi från första början satsat på integritet och kundservice. Det har lönat sig.

Vi växer, och har växt stabilt även genom pandemin 2020–21, och som belöning för hårt arbete kan vi börja använda UC sitt tillväxtsigill. Detta sigillet får man om man är bland Sveriges topp 2% inom tillväxt, lönsamhet och soliditet. Något vi är stolta över.

Vad mera har vi använt oss av ett flertal externa check-ups som du kan se längst ner på webbsidan, så att ni kan känna er trygga. Vi innehar AA kredittvärdighet, vilket är det bästa man kan ha som ett företag yngre än 10 år. E-handel certifieringen bekräftar att vi inte har olösta tvister med några av våra kunder.

Allt i allt har vi satsat på kvalitet framför kvantitet, och därför växt långsamt och stabilt. Under pandemin blev det extra viktigt att kunde hitta något säkert och nära — och där fanns vi, redo att desinficera batterier och ställa dem ut, så ni Boråsare kunde komma och hämta dem. Samtidigt blev det svårt för Asien att leverera batterier under pandemien, och därför ökade vår lokala batteriproduktion i Sverige, och också här hos 7H Batterier mycket.

I fall du inte visste — vi specialtillverkar mycket batterier bredvid vårt standard sortiment.

I grund och botten existerar vi för att serva era batteribehov, hur än dem skulle se ut, pandemi eller inte. Vi sätter en enorm pris på alla som väljer att handla lokalt, och gör allt vad vi kan för att ta hand om er.